رصد شهاب باران

سرگرمی و تفریحی

برگزارکننده
شرکت کنندگان
    • چهارشنبه ۱ اردیبهشت 16:00

      تاریخ شروع

    • 16 ساعت

      مدت زمان

    • چهارشنبه ۱ اردیبهشت 15:00

      مهلت ثبت نام

    • رایگان 14/20 ظرفیت باقی مانده

    • نقشه

      برای مسیریابی کلیک کنید

    • توضیحات ایونت

    زمین طی گردش خود به دور خورشید گاهی از میان توده‌ ذرات می‌گذرد. این ذرات که به نام شهاب‌واره شناخته شده‌اند گاهی بقایای مرگ یک ستاره دنباله‌دار و گاهی بقایای سیارک‌ها هستند. شهاب‌واره‌ها در برخورد به جو زمین می‌سوزند و ما در واقع اثر سوختن آن‌ها را می‌بینیم. در موارد خیلی خیلی نادری ممکن است ذرات بزرگی از این ذرات از جو زمین عبور کند و به سطح زمین برسند که ما آن‌ها را به عنوان شهاب سنگ می‌شناسیم.

    روزهای مختلف سال، از سطح زمین می‌توان در آسمان صاف شب و بدون آلودگی نوری شهاب‌ها را دید اما در سال چند روز این بارش شهابی به اوج خود می‌رسد.

    برای تماشای بهتر عمق آسمان بهتر است از هرگونه آلودگی نوری حتی نور سفید چراغ قوه نیز به دور باشید برای رفع این مشکل اگر چراغ قوه با نور قرمز ندارید می‌توانید تکه‌ای طلق قرمز را جلوی چراغ گوشی یا چراغ قوه خود بچسبانید تا نور آن قرمز بتابد. نور قرمز به دلیل طول موجش، اثر کمتری در چشمان‌تان می‌گذرد. اگر دوربین دو چشمی دارید حتما همراه خود ببرید تا بتوانید بیشتر از همیشه آسمان جادویی شب را کشف کنید و میان آن غرق شوید. برای عکاسی از آسمان شب نیاز به سه پایه خواهید داشت اگر دوربین و سه پایه دارید در این سفر آن را همراه خود ببرید؛ با داشتن کمی دانش عکاسی و آزمون و خطا می‌توانید تکه‌ای از آسمان را در کادر چشمان‌تان برای همیشه ثبت کنید.

    برای ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. برای ورود کلیک کنید.